30 de maig 2010

9a Cursa Internacional del Riu Cornet

Sallent va celebrar ahir a la tarda la popular Cursa Internacional del Riu Cornet, de 13,3 km, que aplega cada any centenars d'atletes. En l'edició d'ahir, la novena, es van reunir un total de 198 participants, repartits en les diverses categories, que van poder gaudir d'una jornada esportiva en què el bon temps va acompanyar d'inici a fi.
[...]
En categoria femenina, la millor va ser la britànica Louise Brown, que va completar els 13,3 quilòmetres del circuit amb un temps total de 50 minuts i cinc segons. La magrebina Laila Daoud, campiona l'any passat, va ser segona. El tercer graó del podi va ser per a Noemi Moreno, del CA Igualada.

En acabar la cursa es va dur a terme l'entrega de premis a les instal·lacions del CN Sallent i, en acabar, participants i aficionats van berenar amb la botifarrada que es va muntar fora de les piscines.