24 de maig 2010

5a Cursa de Policia de Catalunya (VIC)

[...] La cursa femenina també va tenir una clara dominadora, Judith Pla, del Futbol Club Barcelona que està preparant el Campionat d'Europa de Barcelona per a aquest pròxim juliol, va tenir una lluita amb les deu primeres posicions masculines i de la 12º posició absoluta en el km 6, va creuar la meta a Vic en la 7º posició absoluta i amb un temps de 35.18 va guanyar la cursa femenina, també amb 2 minuts d'avantatge.

La lluita entre la 2º i la 3º posició va estar oberta de principi a fi amb Louise Brown del Sant Celoni i l'atleta local Encarna Núñez. Aquesta última va marcar un ritme molt fort des de la sortida, per davant de Brown, però en els últims km la del Sant Celoni va poder més i es va plantar a la recta de meta per davant de Núñez.

Jo vaig còrrer amb en Tom la seva segona cursa i a la ciutat on va nèixer! Quina bonica experiència!! Vam necessitar 46'37" per anar de Manlleu a Vic.