3 d’abr. 2012

Open d'Espanya de BTT Cross Country

Guillem Danés
Guillem Danés de Sant Celoni, ciclista de la categoria Cadet, de l’equip Team Bike Tandem, es va desplaçar fins a la ciutat salmantina de Béjar per participar, el passat 1 d’abril, a la primera prova de l’Open d’Espanya de BTT Cross Country en la seva modalitat olímpica.

El circuit, de llargues pujades bastant explosives i baixades gens tècniques i molt ràpides, va fer que fos una cursa molt física on, les 10 hores de viatge fins a Béjar no ajudarien al bon resultat de la cursa.


En Guillem, al donar el tret de sortida es va quedar una mica endarerit, que degut al nombre de participants, va provocar que hagués de fer la primera pujada a peu, però va saber mantenir un ritme constant i bastant elevat, que va fer que anés avançant competidors fins arribar a la línia d’arribada en el lloc 16è. del “Gran Premio Ayuntamiento de Béjar”

La resta de proves de l’Open d’Espanya de BTT Cross Country (XCO) es disputaran:

- El 22 d’abril a la ciutat gallega de Vigo, on el Single Outdoor Experiences organitzarà la Vigo Bike Contest.

- El 22 de maig a la població toledana de Yepes, la P.C. Francisco Javier Cerezo organitzará el Gran Premio Lafargue

I per finalitzar,

- El 17 de juny, tindrà lloc el Gran Premio de Avilés (Astúries), que amb la seva vintena edició, organitzada per la Peña Ciclista Rocín, donará per tancada l’edició d’aquest any de l’Open Nacional de BTT- XCO

TIME BIKE TANDEM:  CALENDARI 2012