20 de març 2012

Trail de les Fonts (Xerta)

El darrer dissabte 10 de març a les sis en punt del matí es va donar el tret de sortida del Trail de les Fonts a Xerta (Tarragona). En aquesta cursa de llarga distància per muntanya s'havia de còrrer 70 quilòmetres amb 4000 m. de desnivell positiu acumulat.

Xavier Barceló
En Xavier Barceló de Sant Celoni, es va desplaçar fins a aquesta localitat tarragonina per disputar la cursa. Després d'una estoneta d'haver sortit, en Xavi va poder unir-se amb en Lluc Maresma (CEU SUDACTIU) i en Joel Garcia (TRAIL CER LA SÈNIA), gaudint d'un recorregut de gran bellesa paisatgistica i d'uns avituallaments on no faltava de res (1r, 2n plat i gelats...). Finalment, va creuar la línia d'arribada en la posició 14a. de la classificació general després de 9h.50' de l'inici del Trail.