30 de juny 2010

3a Cursa de la Campana

Vacarisses va acollir aquest passat diumenge el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya, emmarcat dins la tercera edició de la Cursa de la Campana. Hi van participar més de 400 corredors, alguns d’ells autèntics especialistes en aquest tipus de prova.

A la categoria femenina la britància Louise Brown va passar primera per línia de meta, però al ser una corredora estrangera no classificava pel Campionat de Catalunya. Així la victòria va ser per l’actual campiona d’Espanya del Km Vertical, Mònica Ardid, de la Unió Atlètica Terrassa, amb un temps d’1 hora, 1 minut i 31 segons. Segona va ser Laia Andreu, del Vic, i tercera l’egarenca Anna Cos, del Club Natació Terrassa.

La cursa va constar de prop de catorze quilòmetres, amb un desnivell acumulat de més de 1.000 metres, tota una prova de resistència per a uns corredors i corredores que bé es mereixien recuperar forces amb un bon entrepà.

Font: Terrassa Digital
Noticia: Ajuntament de Vacarisses