6 de maig 2010

Cursa "Vila del Papiol"

Dissabte, 1 de maig, es va disputar la cursa de les Tortugues a la Garriga. Una cursa de 14 quilòmetres per camins de muntanya, molt arrelada a la Garriga, que aquest any ja era el quinzè any que es disputava. Les atletes celonines Paula Salgado i Anna Garcia, van ser-hi presents amb uns papers molt destacats. Paula Salgado va aconseguir arribar en primera posició de la general femenina, amb un temps de 1h.03'24" i Anna Garcia en segona de la seva categoria, amb un temps de 1h.09'51".

El mateix dia, al Papiol, es va disputar una cursa de 10 quilòmetres amb un desnivell positiu de 280 metres pels camins de la serralada de Collserola. En aquest cas, la celonina, Louise Brown va acabar imposant-se entre totes les fèmines, acabant la cursa en 41'39" i establint un nou rècord de la cursa des de que es disputa la distància de 10 quilòmetres (2006), en poder de Maria Luisa Muñoz (43'28'') des de l'any 2008.

D'altra banda, diumenge 2, Ana Álvarez es va desplaçar a la Conca de Barberà per disputar la 16a edició de la Cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep, de Montblanc, de 10 quilòmetres on Álvarez va finalitzar quarta a la seva categoria.

Font: L'Actualitat del Baix Montseny

Resultats