16 de juny 2012

Els atletes del CA Sant Celoni destaquen a Tarragona

Van aconseguir diverses medalles en el campionat de Catalunya aleví i benjamí

El podi de salt de llargada

El dissabte 9 de juny es va celebrar a Tarragona el Campionat de Catalunya d'atletisme per a les categories aleví i benjamí. Els atletes del Club d'Atletime Sant Celoni van obtenir un molt bon resultat.

En categoria benjamí masculí en Claudi Gomez Altes va obtenir la medalla d'argent en salt de llargada i en Pol Casals Anglada la de bronze en 60 metres llisos, per la seva part en Pol Vilert Bertran es va classificar en 8a posició en la prova de salt de llargada.

En categoria aleví masculí en Victor Coris Cobos va obtenir dues medalla de bronze en les proves de llançament de disc i en la de 2.000 metres llisos, en aquesta última prova va rebaixar el récord del club per la categoria amb un temps de 6 minuts 54 segons i 35 centessimes. Per la seva part en Pol Burkardt Freire es va classificar en sisena posició en llançament de disc.

Font: BaixMontseny.info