30 de maig 2012

El celoní Guillem Danés es manté segon de l'Open Giant

El ciclista de Sant Celoni queda quart a Taradell i manté el frec a frec amb Jaume Plans

Guillem Danés en un tram del circuit de Taradell

El ciclista cadet de Sant Celoni, Guillem Danés (Interflon Bike Tàndem) continua mantenint el segon lloc de la general del campionat Open Giant, després d'haver fet quart a la cursa de Taradell (Osona), aquest darrer cap de setmana.

Els corredors van haver de fer tres voltes a un circuit de 12 quilòmetres, per completar els 26 quilòmetres  de què constava la prova que va guanyar de manera indiscutible el líder del campionat, Marc Abelan (Basolí) que va fer el recorregut en 1h02'01. El van seguir Aitor Carbonell (Bicisprint Lekue) amb 1h04'25 i Jaume Plans (Difoprint - bicistoni) amb 1h05'21. Danés va acabar la cursa amb 1h06'25.

Ara el campionat és encapçalat per Marc Abellan amb 905 punts, seguit de Guillem Danés ja a una distància considerable amb 695 punts i Jaume Plans a 638 punts. Quan només queden dues curses per acabar el campionat, a la Roca del Vallès el diumenge 3 de juny i a Capellades l'1 de juliol, l'atenció està centrada en la lluita per al segon i al tercer lloc.