24 d’abr. 2012

DANÉS, 2n a Lliçà i a la General de L’Open Giant BCN de BTT

El celoní GUILLEM DANÉS, 2n. a Lliçà i 2n. a la General de L’Open Giant Barcelona de BTT

Diumenge 22 d’abril, es va disputar la tercera prova de l’Open Giant de Barcelona de BTT a Lliçà d’Amunt.

La cursa, organitzada per l’Amunt Club Ciclista de Lliçà, es va fer en un circuit de 5 quilòmetres dintre de la localitat del Vallès Oriental de Lliçà d’Amunt, a només 3 quilòmetres de la capital de la comarca vallesana.

El celoní Guillem Danés va trigar 55’40” en rècorrer les tres voltes al circuit que havien de fer els ciclistes de la categoria cadet i veterans 50, finalitzant en la segona possició dels cadets, aconseguint d’aquesta manera pujar fins al segon lloc de la classificació general de l’Open Giant Barcelona de BTT.

CLASSIFICACIONS:  LLIÇÀ D'AMUNT  i  GENERAL